Laku noć poruke

Pošalji poruku

Nek čarobni veo divnih snova uljepša ti noć kad u mekani krevet odlučiš poć. Anđeo čuvar nek čuva anđela mog, poljubac iz srca šaljem ti svog..

Pošalji poruku

Tiho pada noć i vjetar duva, želim ti laku noć i neka te anđeo čuva. Prije nego što zaspeš i sklopiš okice snene, bar na trenutak pomisli na mene.

Pošalji poruku

Nek te noćas zvijezde pokrivaju, modro more postelja nek ti bude, najmekše cvijeće jastuci, a uspavanka moji poljupci.

Pošalji poruku

Sanjaj moje oči da te gledaju u tami, sanjaj da smo negdje zagrljeni sami, sanjaj moje usne da te bude iz sna, sanjaj jer kraj tebe noćas nisam ja.

Pošalji poruku

Laku noc Sunce moje maleno, poruku ti šalje jedno srce vatreno, koje samo za tebe gori, i poručuje ti da te beskrajno voli.

Pošalji poruku

Dođi mi u san i ja ću da te ljubim, uljepšaj mi noć jer polako se gubim. Neopisiva bol tijelom mi se širi, samo tvoj topli dodir može da me smiri.

Pošalji poruku

Da mi je tvoja ruka u ovoj noći da me miluje, otkucaj tvoga srca moje da čuje. Na usnama svojim da osjetim poljubac tvoj, eh da si kraj mene anđele moj.

Pošalji poruku

Zatvori oči, utoni u san, bit ću pored tebe dok ne svane dan. Grlit ću te jako, maziti polako, a kad svane dan, poželjet ćeš da to nije bio samo san.

Pošalji poruku

Kad sklopiš oči svoje, ja ću doći zlato moje, da te ljubim, da te mazim i cijele noći da te pazim.. Da te čuvam od svih zala, jer te volim srećo moja mala.

Pošalji poruku

Večeras ja poljubac šaljem tebi, kako me preko noći zaboravio ne bi. Da si malo bliže, poljubac ti ne bih slala, već na tvoje usne ja bih ti ga dala.