Prijateljske poruke

Pošalji poruku

Meni možeš reći sve tajne, ljubavi bolne i srušene sne i kad si tužan i kad te srce boli, znaj da te tvoja prijateljica uvijek voli!

Pošalji poruku

Kad ti treba nečije rame za plač, ja sam tu, kad želiš nekom reći probleme, sjeti se mene. A kad te život slomi i ne možeš dalje, sjeti se da naše prijateljstvo zauvijek traje.

Pošalji poruku

Sunce sja al zalazi, život je lijep, al prolazi. Slušaj sve al ne vjeruj svima, jer prijatelja pravih tako malo ima.

Pošalji poruku

Kao sjena, kao divan morski val jedino sto ostaje je prijateljski zagrljaj. Jer prijateljstvo je najdivnija nota u tužnoj simfoniji života.

Pošalji poruku

Život je patnja, čudne su mu staze, al ne daj drugima da te slome, da te gaze. I kada si sretna i kad ti lose krene, znaj da uvijek imaš mene.

Pošalji poruku

Prijateljstvo je nešto što vječno traje, to se bezveze na poklon ne daje. Prijateljstvo se zaslužuje kao što si ti zaslužila moje, i znaj da u sreći i u boli, tu je netko tko te voli.

Pošalji poruku

Kad kažu život sjetim se Boga, kad kažu ljubav sjetim se znaš već koga. A kad za prijateljstvo pitaju mene, ja se nasmiješim i sjetim se tebe.

Pošalji poruku

Ako te život slomi i srce ti zavije u tugu, ja cu ti pomoći da poslije kiše pronađeš dugu. Obrisati ću ti suze sa lica, jer ti si moja najbolja prijateljica.

Pošalji poruku

Hvala ti za sreću, radost i smijeh. Hvala ti za svaki skriveni grijeh. Hvala ti za riječ što i suze briše, jer takav prijatelj se ne nalazi više.

Pošalji poruku

Tisuću je suza u očima bilo, tisuću je želja koje mi život nije ispunio, malo je ljubavi koju osjećaju svi, a još manje prijatelja kao sto si ti.