Zafrkancije poruke

Pošalji poruku

Idu dani,rastu sise udajem se,jebe mi se!!! :)

Pošalji poruku

Kad bi glupost imala noge, ti bi bio stonoga!!

Pošalji poruku

Znam da bi me oralno, to nije normalno. Ako bi me analno, bilo bi nam banalno. Kad bi me perverzno bilo bi nam bezvezno. Aj ti mene klasično bit će nam fantastično.

Pošalji poruku

Nedostaješ mi cijeli dan, jedva čekam da te vidim na sebi, da dođem na tebe i da zajedno spavamo i budemo jedno. Volim te moja pidžamo!

Pošalji poruku

Bojim se kada pada kiša. Bojim se kada pada mrak. Bojim se kada vani grmi i kada se sprema oluja, ma stvarno se bojim. Mogu spavat sa tobom?

Pošalji poruku

Šašav grad i ova šašava večer, šašava zima i vrijeme što šašavo teče. Šašava ja i šašave čari tvoje, i ova šašava poruka za tebe šašavo moje.

Pošalji poruku

Sinoć kada sam došao kući, popeo sam se na vrata, zaključao stepenice, istuširao pidžamu, legao na lampu, ugasio krevet. Eto sto mi se događa kad stalno mislim na tebe!

Pošalji poruku

Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor?

Pošalji poruku

Ne želim misliti na tebe, ne želim ti pisati, ne želim te znati. Želim te vidjeti, želim te izluditi, a najviše od svega želim te poljubiti.

Pošalji poruku

Katkad ti poželim ćuti glas, srušiti sve što stoji između nas, reći ti, vrisnuti glasno, da te još uvijek... ma nije važno.