Tužne poruke

Pošalji poruku

Živjela je ona u dolini Save, imala je oči kao more plave. Bila je vesela,sretna i mila, u svom životu lijepe snove snila. Sa cvijećem u ruci čekala je taj dan jer njenom dragom bio je rođendan. Zadihana, sretna na trenutak stala, a na pločniku preko puta izašao mladić lijep. S osmijehom na licu, krenula je k njemu, ali odjednom kočnica škripnu, prekasno očajnički mladić kriknu: "PAZI!" jer njegovu dragu već auto zgazi. U njegovu oku zasja suza, a na pločniku osta 17 KRVAVIH RUŽA!

Pošalji poruku

Ako jednog dana osjetiš suze na licu pozovi me; ne obećavam da ću te nasmijati, ali mogu plakati sa tobom. Ako jednog dana poželiš da pobjegneš od svega ne plaši se da me pozoveš; ne obećavam da ću ti reći da ostaneš, ali ću ići sa tobom. Ako jednog dana poželiš da se povjeriš nekome, obećavam da ću biti tu i slušati te.. Ali ako me nekad pozoveš i ne bude odgovora, dođi brzo jer možda si ti meni potreban.

Pošalji poruku

Zaboljelo negdje u dubini duše, slomilo se jedno srce, jer mu ljubav sruše. Zbog nečije ruke jedna mladost vene, bože kako ova priča podsjeća na mene.

Pošalji poruku

Kad poželim Sunce ono me grije, kad poželim mjesec on mi se smije, kad poželim kišu, ona se sprema, kad poželim tebe nigdje te nema.

Pošalji poruku

Eh da mogu u zagrljaj ti prići u ovoj tihoj noći, staviti usne na tvoje i reći ti volim te najljepše moje. Bio bi to poljubac vreli, ali uzalud daljina nas dijeli.

Pošalji poruku

U srcu mom samo ti stanuješ, kada bi ti bar mogla šapnuti koliko mi nedostaješ, koliko te želim? U oku suza malena pada samo za tebe, jer nema te tu kraj mene.

Pošalji poruku

Ako te ikada netko bude volio više, ako ti netko bolje pjesme počne da piše, to mi nježno kaži, nemoj me pustiti da živim u laži.

Pošalji poruku

Teško je voljeti nekog, a ne biti s njim, pričati da je kraj i živjeti s tim, teško ga je voljet, a nikom ne reci, skrivati svoju bol, a pričati o sreći.

Pošalji poruku

Slušali smo druge, a ne srce svoje, sada nisam tvoja, ni ti nisi moj. Trebali smo ti i ja sve od sebe dati, al čovjek kada izgubi tek onda shvati.

Pošalji poruku

Ti si moj otrov, venama mi tečeš, često mi srce ranjivo opečeš. Uništavaš mi život lažima svojim, koliko sam puta povrijeđena bila više ne mogu ni da prebrojim.