Ljubavne poruke

Pošalji poruku

Ljubim te žarko u dubini duše svoje, budi mi sretna i daj mi srce svoje. Moja te ljubav prati otkad upoznah tebe, i sad te eto volim više nego sebe.

Pošalji poruku

Volim da te diram, da gledam, da te nerviram, da ti mozak ispiram. Volim da te mazim, pazim, razmazim, da te zarazim. Ne volim da te molim, ali volim da te volim.

Pošalji poruku

Možda ne znaš, ali samo ti si nebo moje, oči moje samo zbog tebe postoje. Svakog trena očajnički su mi potrebne usne tvoje, da mi nježno kažu volim te jedino moje.

Pošalji poruku

Dok zeko vozi avion, šaljem ti poljubaca milijon. Dok zeko u rupi zebe, ja mislim na tebe. Al zeki se mnogo štuca, moje srce za tobom kuca.

Pošalji poruku

Vojim te odavde pa do puževe kućice, pa do neba, pa na nebu pjobušim jenu maju jupicu, pa još goje, do visina, pa još više, vojim te znaš kojiko? Najviše.

Pošalji poruku

Spavala bih sa tobom na dan ili dva, onda nek i umrem neću žalit ja. Ljubila bih tebe nježno kao cvijet, svašta meni grešno pada na pamet.

Pošalji poruku

Tvoj je pogled kao stijena u moru, tvoje su usne kao ruža pred zoru. Pokreti tvoji kao ptica u letu. Ma ti si nešto najljepše na svijetu.

Pošalji poruku

Ljubit ću te slatko da me dugo pamtiš, ako ikad odeš meni da se vratiš. Voljet ću te tako da se ljubavi čudiš, ako ikad odeš za mnom ćeš da ludiš.

Pošalji poruku

Daleko sam od tebe neka te to ne boli, znaj da moje srce samo tebe voli. Nemoj tugovati, niti suze liti, znaj da si moj život i uvijek ćeš biti.

Pošalji poruku

Poslat ću ti vjetar, da ti miluje kosu, za svako jutro poslat ću ti rosu. Poslat ću ti mjesec, u mraku da ti sja, a što se poljupca tiče to ću osobno ja!