Ljubavne poruke

Pošalji poruku

Ne brini se u meni goriš, čuvat ću te nemoj da se bojiš. I dušu da mi uzmu, i ovo malo sreće, al tebe iz mog srca nitko uzet neće.

Pošalji poruku

Bijeli galeb mi na prozor sletio, i šapnuo mi da je od tebe doletio. Poljubac mu dadoh da ga preda tebi, jer nikog sad radije poljubila nebi.

Pošalji poruku

Ovakav je bio plan - da te volim jedan dan, ali dan je vrijeme kratko, a tebe je voljeti tako slatko. Ma bolje je meni bez tog plana, da te volim svakog dana.

Pošalji poruku

Ljudi kažu da je ljepše živjeti u raju, a ja kažem da je ljepše u tvom zagrljaju. Možda sam grešnik pa ne stignem do raja, zato me nikad ne pusti iz svog zagrljaja.

Pošalji poruku

Ja naučih 10 Božjih zapovijedi i u veliku depresiju pade, jer jedna zapovijed kaže: "ne poželi tuđe stvari", a ja poželih usne tvoje, da zauvijek budu moje.

Pošalji poruku

Želim te imati za vremena duga, ne dozvoli da naša srca razori tuga. Srce mi je maleno, ranit ga je lako, al je dosta veliko da te voli jako.

Pošalji poruku

Imaš pravo na moju ljubav, i ne moraš da se boriš. Treba samo da je uzmeš, i nastaviš da voliš. Čuvaj ovu poruku, to srce moje moli, jer poruka te podsjeća da te netko ludo voli.

Pošalji poruku

Jedno mače spazi miša i pomisli vidi onog slatkiša. Umjesto da ga smaže, eto ti čuda, dogodi se ljubav luda. Ovo ti piše mačić tvoj, ludo te volim mišiću moj.

Pošalji poruku

Majeni moj cvijete, tebi mi misji jete. Kao mjavi u tjavi, motas mi se po gjavi. Bubico moja ovo nije saja, pusu ti saje jena maja budaja.

Pošalji poruku

U mojoj psihološkoj konstituciji manifestira se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnost tvoje osobnosti.. Kraće rečeno: "Izluđuješ me!"