Ljubavne poruke

Pošalji poruku

Ne dam ti da ostariš, ne dam da se umoriš. Ruke ti u kosu stavljam da ti sijede otjeram. Kada te boli, grli me, kada je teško, mrvi me. Ne daj da te ljubav napusti, svaku tešku riječ mi oprosti. Na lijepo si me navikao, svoje prste mi na srce zalijepio.

Pošalji poruku

Ako nas drugi mrze, ako nam žele kraj pravi se da ništa ne znaš, tako ću i ja. Ne slušaj druge, bas tada voli me jače, neka dušmani vide da nam ništa ne znače.

Pošalji poruku

Ti si razlog sto postojim, ti si razlog sto sam tu. Ti me držiš iznad vode, ti si mir na jastuku. Ti me gasiš kada gorim, ti me tjeraš da se borim, kad mi dođe da se predam, ti si razlog sto se ne dam.

Pošalji poruku

Da čovjek osjeti ljubav nije nimalo lako, a srce je malo pa u njega ne može svatko. Ti sad razmisli zašto tebi ide ovaj stih, zašto te srce odvaja od svih?

Pošalji poruku

Daj mi svoje usne da nad njima gorim, daj mi svoje usne vidiš da te volim, daj mi svoju dušu da bude samo moja, daj mi svoju ljubav sudbina sam tvoja.

Pošalji poruku

Tvoj lik ne mogu kiše isprati, tvoj osmijeh ne može u vjetru nestati, tebe ne može vrijeme odnijeti... Na svakom će te mjestu pratit moja sjena, jer ja ću s tobom ostati za sva vremena.

Pošalji poruku

Moje misli tebi šaljem, što te volim se ne kajem. U mislima tebe ljubim, sve dok glavu ne izgubim. Misli su mi sad pri kraju, želim te u zagrljaju.

Pošalji poruku

Posudi mi oči da pokažem ljudima čije oči iz snova me bude. Posudi mi usne da pokažem ljudima kakve me to usne u snu ljube. Posudi mi ruke da pokažem ljudima čijih ja zagrljaja ostajem željna.

Pošalji poruku

Ne znaš ti mene i sve moje čari, samo mi jedno veče podari. Sve moje tajne nosim sa sobom, bas mi se noćas ljubi sa tobom.

Pošalji poruku

Šapnut ću ti nešto lijepo, nešto slatko, sitno, snažno. Hajde kad te molim, šapnut ću ti da volim.