Prigodne poruke

Pošalji poruku

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje to su za tebe moje novogodišnje želje. Toplina u srcu nek ti sja, SRETNU NOVU GODINU od srca želim ti ja.

Pošalji poruku

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer ne bi imala sto željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim da ti se samo ispuni ona najljepša zelja i najbolji san. Sretan ti Rođendan!

Pošalji poruku

Dok vani snijeg se bijeli, ljudi postaju debeli. Tanjur stalno se puni, svima pucaju botuni. Sagni se po poklon ispod drvca, i ćut ćeš kako ti i patent puca. Intervali između obroka sve su kraći, vrebaju sarme i kolači. SRETNE BOŽIĆNE BLAGDANE!

Pošalji poruku

Ljubavi koliko želiš, sreće da je dijeliš, zdravlja da o njemu ovisiš, hrabrosti da sve ostvariš, možda ti se čini previše, ali želim ti i vise. Sretna Nova Godina!

Pošalji poruku

Neka ti osmjeh na licu bude prepreka svakom zlu. Ljubav u srcu neka ti vječno gori. Da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti prijateljica koja te puno voli. Sretan Rođendan!

Pošalji poruku

Kad kazaljke se sklope usred noći, ja ti svoju ruku pružit neću moći. Zato ova poruka tebi plovi, neka ti sretan i blagoslovljen bude Božić ovi.

Pošalji poruku

Zvjezdano nebo noćas blista, i svi slavimo Isusa Krista. Na nebu sjajni mjesec se zlati, Božji blagoslov neka te prati. Sretan Božić!

Pošalji poruku

Isusovo uskrsnuće neka ti podari smisao postojanja, a srce ispuni mirom kao izvorom svih radosti da imaš snage i hrabrosti braniti svijetlo istine. Sretan Uskrs

Pošalji poruku

Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom. Sretna ti Božićna noć, a radost i sreća sami će doć.

Pošalji poruku

Trči zeko preko brda i dola, jer zna da tebe poljubiti mora. Ostavio zeko mrkvu i kupus, da bi tebi poželio Sretan Uskrs.