Prigodne poruke

Pošalji poruku

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu, to su moje želje. Kraj sebe da imaš drage ti ljude i da ti ovaj rođendan jako sretan bude.

Pošalji poruku

Sve što je lijepo i što se srećom zove neka te prati do godine nove, a sve što ti tugu i nemir stvara, neka odnese godina stara.

Pošalji poruku

Neka Vam svijetlost božićnih svijeća ispuni dom i srce, dobili sve što nemate a želite, i sačuvali sve što imate i volite. Sretan Božić.

Pošalji poruku

Da ti put života pospe Isusova slamica, da ti je srce toplo kao Betlehemska štalica. Da ti zvijezde sjaje jače, i da ti oko nikad ne zaplače. SRETAN BOŽIĆ!

Pošalji poruku

U dalekom gradu, u zimskoj noći, Isuse Spasitelju otvori oči. Od radosti i sreće anđeli zapališe cvijeće, a jedan od njih kaže: "Sretan ti Božić i Badnje veće".

Pošalji poruku

Ljubav i zdravlje, radost i sreću stavljam u jednu vreću. Šaljem hitno jer je bitno, sve želje tvoje i najljepši san, nek donese današnji dan. SRETAN ROĐENDAN!!

Pošalji poruku

Neka se dani u tvom životu što ljepše troše, neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude lijep kao san, od srca ti želim SRETAN ROĐENDAN!

Pošalji poruku

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustiti nas neće. SRETAN USKRS!

Pošalji poruku

Neka ti život samo lijepe stvari donese, duša vječno ostane nježna i mlada. Sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. SRETAN ROĐENDAN!