Prijateljske poruke

Pošalji poruku

Nemoj plakati, ti si predivno biće, svaka tvoja suza i mene se tiče. Svaka tvoja rana i mene boli, jer ja sam prijateljica koja te jako voli.

Pošalji poruku

Prijateljstvo je krhko kao latica ruže, za oslonac u životu prijatelji služe, zato hrabro kroz život gazi, jer negdje sa strane prijatelj te pazi.

Pošalji poruku

Godine idu, što nam to znaci, zajedno smo bili i bolji i jači. Život nisu snovi puni želja, zato znaj da do moje smrti u meni imaš prijatelja.

Pošalji poruku

Poslat cu ti vjetrom poljubac blag, da ti kažem da ima netko u mom srcu drag. Ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam ti prijatelj u dobru i zlu.

Pošalji poruku

Kad me u životu zaboli i razočaram se u ljude, ja se sjetim tebe i lakše mi bude. Kad svi prema meni postanu zli, ja neću žaliti jer postojiš ti.

Pošalji poruku

Ako te ikad napusti sreća, a suza u očima nestane, i mjesec ne bude sjao. Sjeti se da postoji netko tko bi za tebe život dao.

Pošalji poruku

Kad nemaš nikoga da ti vrijeme skrati, a nasmijati te treba, jer dosadni su sati. Tad sjeti se mene da ti uljepšam vrijeme, jer ja rješavam takve probleme.

Pošalji poruku

Posaditi ću dvije ruže neka rastu, nek se druže, jednoj dat ću ime tvoje, drugoj dat ću ime svoje. U znak prijateljstva među nama neka cvijetaju godinama.

Pošalji poruku

Sve na svijetu prolazi kao val, ali jedno ostaje - prijateljski zagrljaj.

Pošalji poruku

Ostani gdje jesi, u mom srcu na istoj adresi, da te uvijek mogu naći, da ti kažem koliko mi tvoje prijateljstvo znači.