Zafrkancije poruke

Pošalji poruku

65% znaš da mi se sviđaš, 75% znaš da ne mogu bez tebe, 85% znaš da te volim, 100% ne znaš da te zezam.

Pošalji poruku

Ja te volim ja te obožavam, namjeravam s tobom da se razmnožavam.

Pošalji poruku

Ja sam jopov u tom tejefonu, doco sam pjeko pojuke da ti kazem da te puuuno jojim, a ako ti meni ne kazes jojim te jazbit cu tebe i taj toj gupi mobitej.

Pošalji poruku

Želim da... kad bismo ti i ja... Ne kad bi smo nas dvoje... ne treba nitko znati... Mogli bismo onako skriveni... sasvim tiho "GLEDATI POKEMONE"?

Pošalji poruku

Vas horoskop za 2010 godinu: "LJUBAV: Zvijezde vam se smiješe; ZDRAVLJE: Zvijezde vam se smiješe; SEX: Zvijezde vam crkavaju od smijeha".

Pošalji poruku

Kad bi ja bio ti, a ti da si ja, ja bih tad rekao tebi, tj. sebi, da ja, ustvari ti, volim sebe tj. tebe, ovaj mene... jebiga zbunih ja i tebe i sebe.

Pošalji poruku

Tvoje prijateljstvo mi puno znači. Kad ti plačeš i ja plačem, kad se ti smiješ i ja se smijem, kad ti padneš niz stepenice.. ja se i dalje smijem.

Pošalji poruku

Kako da te pronađem u izlasku Sunca? Kako da te zorom budim? Kako da zajedno otvaramo oči? Kako da te pronađem u kapljici rose? Ma kako da se budim u podne??

Pošalji poruku

Jedan dan Bog stvori svjetlo, a đava tamu. Drugi dan Bog stvori sex, a đava brak. Treći dan Bog stvori ljubav, a đava ljubavnicu. Četvrti dan Bog stvori tebe, a đava se samo nasmije.

Pošalji poruku

Otkad te nema i vrijeme je stalo, kava je ostala ne ispijena, knjiga nepročitana, glazba je stala i sve je oko mene mračno. Ma vrati se strujo!